You are here
Home > Traduceri Bucuresti – autorizate si legalizate ( oferta 2019 ) | AQT

Traduceri Bucuresti la AQualityTranslation

Traduceri autorizate si legalizate in orasul Bucuresti

Traduceri Bucuresti autorizate legalizate de AQualityTranslation la piata Romana. Traducerile sunt autorizate si legalizate, cu traducatori profesionisti.

Updated in 24.06.2019

Lista limbilor straine pentru traduceri oferite de AQualityTranslation pentru orasul Bucuresti

Serviciile noastre de traduceri din orasul Bucuresti au in componenta peste 120 de traducatori si lingvisti. Toti traducatorii nostri sunt in acest moment axati pe anumite filiere. Astfel, pentru traducerile medicale sau juridice, vom avea traducatori axati pe zona mediala sau juridica. Vedeti mai jos care sunt limbile straine la care agentia noastra poate realiza traduceri.

Traduceri pentru limbile de gradul 1 in orasul Bucuresti

Servicii de traduceri pentru limbile de gradul 2 AQualityTranslation Bucuresti ( prima parte )

Traduceri pentru limbile de gradul 2 realizate de biroul nostru de traduceri din Bucuresti ( partea 2 )

AQualityTranslation pune la dispozitie traducatori profesionisti, cu experienta in Bucuresti. Ce inseamna traducatori profesionisti cu experienta? Haideti sa intram in subiect…

In primul rand marea majoritate a traducatorilor cu care noi colaboram sunt din orasul Bucuresti. Prin aceasta modalitate avem capacitatea de a putea testa cat mai eficient abilitatile lor. Am recoltat cei mai bun traducatori pentru fiecare limba straina. Deasemeni, am impartit traducatorii in functie de categorie. Astfel, am reusit in momentul de fata sa avem o baza de date cu traducatori din zona medicala, traducatori din domeniul tehnic, etc.

Credem din foarte multe puncte de vedere, ca aceasta actiune a fost un element inovativ pentru piata de traduceri.

De asemeni, puteti intra si pe pagina de Bing maps, pentru a vedea mai bine pozitia biroului nostru de traduceri din orasul Bucuresti. Firma de traduceri Bucuresti autorizate legalizate, AQualityTranslation pune la dispozitie traducatori profesionisti, cu experienta in Romania. Sa oferim totusi, cateva detalii si despre biroul nostru de traduceri, AQualityTranslation…

– Unde se afla biroul vostru de traduceri?

Serviciile de traduceri realizate de AQualityTranslation sunt in Bucuresti. Sediul nostru este foarte aproape de piata Romana, iar toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati.

De asemeni putem realiza pentru d-tra traduceri legalizate, fara sa mai aveti grija unui notar.

Sediul nostru este in Bucuresti, calea Dorobanti, nr. 36-40, la parter, RO.

– Cu ce veniti diferit pe piata traducerilor din Bucuresti?

Cum am mentionat si mai sus Biroul nostru de traduceri autorizate Bucuresti pune la dispozitie peste 70 de limbi straine.

La noi veti gasi limbi straine, la care alte agentii de traduceri nu pot pune in momentul de fata traducatori.

Spre exemplu: Oferim traduceri pentru limbile vietnameza, thailandeza, etc.

Aducem pentru prima data in Bucuresti, traducatori tehnici, axati pe filierele tehnice. Punem la dispozitie traducatori pentru licitatii, precum si alte domenii.

Este important sa venim in lumea de traduceri Bucuresti cu elemente noi, si servicii de calitate. Astfel, ne vom putea distinge de concurenta si vom avea toti clientii multumiti.

De asemeni este important sa aducem cei mai experimentati traducatori din capitala. In functie de portofoliul traducatorilor, am reusit sa ii alegem pe cei mai buni de pe piata din Bucuresti.

Ne dorim sa informam clientii cu fiecare amanunt in parte. De aceea pregatim traducatori specializati in ramura medicinei sau pe partea legislativa.

Consideram ca nu ajuta daca traducatorul cunoaste limba la un nivel avansat. El va trebui sa fie specializat si pe o anumita nisa. Asadar, el va avea puterea de a sustine dificultatea documentelor specializate.

Va vom arata in randurile de mai jos care sunt tipurile de traduceri realizate de firma noastra de traduceri:

Dar destul cu lauda si cu ceea ce ne dorim sa facem fata de clientii nostri… Haideti sa oferim totusi cateva informatii utile. Sa exemplificam modul in care a evoluat domeniul traducerilor in Romania si in special in Bucuresti.

Lumea si piata traducerilor din capitala Romaniei ( evolutia domeniului de traduceri Bucuresti )

Cum au evoluat traducatorii si cabinetele de traduceri autorizate si legalizate din Romania si Bucuresti?

Traduceri bucuresti autorizate legalizate piata romana

In urma cu 20 de ani piata traducerilor era inca la inceput, iar nevoia fata de acest serviciu era aproape inexistenta. In Bucuresti, in anul 1997, erau 6 birouri de traduceri, specializate doar pe limba engleza.

Ca orice domeniu aflat la inceput, calitatea serviciilor putea parea precara.

O data cu trecerea timpului, numarul cabinetelor de traduceri Bucuresti a crescut enorm. Aceasta situatie nu presupunea ca va creste si calitatea documentelor traduse.

De ce spunem aceasta afirmatie?

De foarte multe ori, cabinetele de traduceri autorizate nu aveau nevoie ca actele sa fie legalizate. Ceea ce ducea la o slaba reglementare si la imposibilitatea verificarii autorizatiei traducatorului.

In acelasi timp, preturile din Traduceri bucuresti autorizate si legalizate per pagina erau enorme. Deoarece nu era concurenta, preturile erau puse la „voia sortii” ( scuzati expresia ).

Orice sector economico-comercial are o perioada de Dark Ages.

– Ce inseamna Dark Ages, mai exact?

In lumea traducerilor, aceasta perioada a fost intre 1995-2001. 

O data cresterea numarului de persoane straine, din Bucuresti si restul tarii, a crescut si dorinta pentru un nivel mai ridicat al traducerilor. Astfel dupa perioada 2002, traducatorii au inceput sa devina mai experimentati pentru limba tradusa. 

Dupa anul 2005, o data dezvoltarea tehnologiei, traducatorii au putut sa-si verifice informatiile prin programe de tradus.

O data cu perfectionarea programului Google Translate, numarul traducatorilor a crescut vertiginos. Astfel, prin aceasta modalitate s-a obtinut o acuratete mai mare pentru calitatea documentelor traduse.

De ce a fost nevoie pentru a schimba sistemul de traduceri Bucuresti autorizate?

Totul incepe de la traducatori…

Traducatorii au fost specializati pana acum doar intr-o anumita limba.

Spre exemplu: Un traducator, care invata limba italiana, putea traduce documente din limba romana, in limba italiana si invers.

El avea nevoie de finalizarea unor cursuri de traduceri bucuresti autorizate legalizate, pe care trebuia sa le aduca la un nivel avansat. Deasemeni, terminarea Facultatii de Limbi Straine din Bucuresti avea acelasi echivalent.

Cu toate acestea, in orice limba straina sunt domenii si categorii ale limbajului. Spre exemplu: sa luam de pilda domeniul comercial. Acesta contine mai multi termeni comerciali, cum si domeniul juridic, contine foarte multi termeni juridici.

Ca un traducator sa devina capabil sa traduca intr-o anumita nisa, el va trebui sa fie specializat in nisa respectiva.

– Ce inseamna ca traducatorul va trebui specializat pe anumita nisa?

Traducatorul trebuie sa aiba capacitatea de a traduce documente din nisa destul de usor si cu mare acuratete. Cu toate acestea, pentru a afla din ce domeniu face parte traducatorul, el va trebui sa fie testat.

Certificatele companiilor de traduceri Bucuresti autorizate

In Bucuresti si in restul tarii nu exista nicio acreditare pentru companiile de traduceri autorizate Bucuresti, care sa ateste capacitatea de a exercita traduceri. 

Cu toate acestea acreditarea de la ITI, precum si alte acreditari din Uniunea Europeana, pune la dispozitie aceasta oportunitate, pentru birourile de traduceri legalizate.

Cum se comporta piata traducerilor in Bucuresti in prezent?

Piata de traduceri Bucuresti, a luat o intorsatura destul de placuta. Calitatea traducerilor s-a imbunatatit destul de mult. 

Deasemeni, nivelul traducatorilor s-a imbunatit enorm. In prezent veti gasi in Bucuresti, nu numai traducatori specializati pe o anumita limba, cat si traducatori adaptati la o anumita nisa.

Inafara, de calitatea documentelor traduse, timpul de realizare al acestora s-a micsorat destul de mult.

In momentul de fata, certificatul de nastere poate fi tradus in doar doua ore de la predarea documentului. 

Documentele tipizate, pot fi traduse extrem de rapid de catre birourile de traduceri Bucuresti autorizate legalizate.

Calitate, intr-un timp foarte scurt!

Tipurile de traduceri autorizate si legalizate realizate in orasul Bucuresti de AQualityTranslation

Tipurile de traduceri realizate de AQualityTranslation pentru orasul Bucuresti

Traduceri tehnice legalizate in Bucuresti

Sistemul de traduceri tehnice are la baza termeni atasati domeniului tehnic. Acestia difera ca si constructie de termenii obisnuiti. De asemeni, plasarea lor in expresie va trebui realizata doar intr-un context tehnic. Deoarece documentul apartine domeniului ingineresc, va conta foarte mult forma de exprimare folosita. Astfel, traducatorul axat pe aceasta filiera are posibilitatea de a intelege documentul prin aspecte tehnice.

Pentru acest domeniu de traduceri, va trebui folosit un limbaj adecvat domeniului. Firma noastra de traduceri din orasul Bucuresti, are toti traducatorii inregistrati in la toate birourile notariale din Piata Romana. Astfel, toate traducerile tehnice vor putea fi legalizate direct de catre dumneavoastra, cu sau fara ajutorul nostru.

Traduceri specializate autorizate la AQualityTranslation

Exista totusi o diferenta intre traducerile tehnice si cele specializate. Diferenta o reprezinta modalitatea de folosire a vocabularului. De aceea pentru o traducere tehnica, traducerea se va baza in mare parte pe termeni tehnici, pe cand traducerea specializata, va functiona pe o folosire diversificata a vocabularului.

Traducerile specializate sunt realizate de traducatori autorizati ce au o experienta mai mare de 10 ani in domeniul traducerilor. Acestia isi adapteaza limbajul pentru orice tip de document iar traducerile lor depind de o utilizare cat mai variata a vocabularului.

Traducerile juridice si traducerile pentru licitatii

Modelul de traduceri juridice este unul aparte. Haideti sa aflam si de ce?
Pentru acest tip de documente va trebui ca traducatorul sa aiba cunostinte juridice. Pentru a obtine aceste cunostinte el va trebui sa formeze cat mai natural acest limbaj. Traducatorul va trebui cu toate acestea sa aiba un portofoliu de documente juridice traduse.

Deoarece documentele au o insemnatate foarte mare, traducatorul va trebui sa prezinte acest portofoliu.

Inca un alt profil de traduceri sunt cele folosite pentru licitatii. Acestea nu apartin unui domeniu de traduceri, dar depind foarte mult de anumiti factori. Pentru a vedea mai multe detalii despre acest gen de tracuceri intrati aici.

Traduceri Bucuresti autorizate legalizate – realizate de AQualityTranslation sunt realizate de traducatori experimentati. Fiecare traducator este specializat pe unul sau mai multe domenii de activitate.

Pe ce ne bazam cand spunem aceasta afirmatie.

Daca veti avea nevoie de o traducere juridica, aceasta va fi realizata de un traducator ce are cunostinte juridice. Aceste servicii sunt puse la dispozitia clientilor din Bucuresti si orasul Otopeni, prin transmitere si colaborare directa. Pentru restul tarii colabarea se va realiza prin email si curierat.

Vrem sa oferim calitate in ceea ce traducem, iar de aceea,… Suntem interesati ca serviciile oferite de biroul nostru sa aiba o acuratete cat mai mare. Datorita acestui fapt, ne-am orientat nu asupra pretului, ci asupra calitatii.

– De unde ati recrutat traducatorii?

Am recrutat si am testat cei mai buni traducatori din municipiul Bucuresti. Traducatorii nostri au peste 10 ani de experienta. Deoarece ne recrutam traducatorii numai din capitala, avem posibilitatea de a-i putea testa la sfarsitul fiecarui ani. Datorita experientei lor, in functie de nisa din care fac parte, vor fi capabili sa realizeze verificarea traducerilor pentru alti traducatori.

Piata de traduceri Bucuresti autorizate si legalizate

– Va ocupati de legalizarea traducerilor?

Pentru a va scuti de legalizarea si traduceri, noi includem aceste servicii in pachetul de traduceri.

De ce?

Este foarte dificil sa gasiti un birou notarial dupa ce ati realizat traducerea. Traducerea poate fi legalizata numai la biroul notarial, unde traducatorul este inregistrat.

Pentru a scapa de aceasta povara, noi oferim in orasul Bucuresti, servicii de traduceri legalizate. Ceea ce va insemna ca noi vom legaliza traducerile pentru d-tra.

De asemeni, traducatorii vin cu o experienta vasta si au dreptul de semnatura asupra traducerii – traduceri Bucuresti autorizate si legalizate – 0741 271 233.

Acest fapt inseamna ca fiecare translator este inregistrat la Ministerul de Justitie si are responsabilitatea realizarii de traduceri in limba in care este acreditat.

Compania noastra de traduceri Bucuresti autorizate legalizate, mentine la un nivel cat mai inalt de profesionalism. Oferim pentru d-tra siguranta necesara, punand la dispozitie traducatori autorizati cu experienta.

Reducere pana la sfarsitul lunii Septembrie de 20% din pretul total al traducerii documentului

La AQualityTranslation aveti acum reducere de 20% pentru traduceri Bucuresti autorizate legalizate, calea Dorobanti, nr. 36-40. Traducerile sunt realizate de traducatori cu experienta de peste 10 ani in domeniu.

Realizam mai nou pentru d-tra traduceri realizate in regim de urgenta. Modulul de traduceri urgente sunt realizate pentru documente sablon si pentru celelalte tipuri de documente.

Acum, avem nou pentru dumneavoastra posibilitatea de a realiza traducerile sablon in engleza in mai putin de o ora.

Acestea vor fi autorizate de doi traducatori profesionisti angajati ai biroului de traduceri din Piata Romana.

Traduceri Bucuresti autorizate legalizate din limba engleza vor fi predate unui birou notarial din apropiere. In mai putin de o ora veti avea traducerea autorizata si legalizata.

Astfel aveti reducere de 20% la orice traducere si veti avea traducerea realizata in mai putin de doua ora.

Realizam acum in orasul Bucuresti servicii de verificare traduceri

Serviciile realizate in mare parte de biroul nostru de la piata Romana sunt de traduceri. De asemeni putem realiza catre clientii nostri pachete pentru verificarea traducerilor.

Desigur, procesul va fi realizat de catre un alt tip de traducator, dar pentru a afla mai multe detalii, despre ceea ce inseamna intrati pe: verificare traduceri.

5/5

Colaborez cu cei de la AQualityTranslation si pot confirma cu adevarat ca traducerile sunt realizate in cel mult doua ore.

5/5

Colaborez cu AQualityTranlsation de 3 ani. Totul decurge minunat si nu am absolut nimic de reprosat. Bravo!

5/5

Foarte greu se gaseste un birou de traduceri in Bucuresti care sa ofere seriozitate si punctualitate. Ms!

5/5

Am avut nevoie de traducerea unui contract in doua limbi straine. Contractul a avut 120 de pagini, iar traducerea a fost realizata in patru zile. Bravo si mersi!

5/5

Am avut nevoie de o traducere in Bucuresti a unui document din araba in engleza. Traducerea a fost realizata cu o acuratete deosebita.

5/5

Foarte rapid executate traducerile. Ms mult!

5/5

Un birou de traduceri pe care te poti baza. Am tot timpul nevoie de acte de tradus. Chiar ma bucur ca am gasit acest birou de traduceri din Bucuresti. Mersi baieti!

5/5

Foarte punctual acest birou de traduceri din Bucuresti. Si, spun acest lucru pentru ca s-a intamplat in trecut sa surprize neplacute.

5/5

Este singurul birou de traduceri din Bucuresti, care ofera informatii din domeniu fara sa perceapa costuri. Foarte tare!

5/5

Am avut nevoie de o traducere urgent in limba engleza si a fost realizata in doar o ora de la predarea documentului. Ms mult, chiar aveam nevoie.

5/5

Recomand aceasta firma de traduceri! Multumesc si succes in continuare!

5/5

Bravo baieti! Mersi mult! Ne vom mai auzi in curand.

Top

Acestea sunt paginile noastre de social media!