Traduceri italiana romana in Bucuresti ( AQualityTranslation 2020 )

Am actualizat pentru dumneavoastra lista de preturi pentru traducerile din limba italiana. Toate tarifele au fost aduse la zi, pentru anul 2020. De asemeni, am mai adaugat la categoria de traduceri in limba italiana si alte servicii. Astfel, veti avea traduceri din italiana in romana pentru domeniile medicale, tehnice, juridice, etc. In acest moment colaboram cu 6 traducatori autorizati de limba italiana. Traducatorii respectivi sunt recrutati in functie de nivelul de experienta. Serviciile noastre de traduceri romana italiana sunt realizate la punctul nostru central din Bucuresti, calea Dorobanti, nr. 36-40, si… Documentele se pot trimite si online la adresa de mail: aquality.traduceri@gmail.com.

Aflati preturile pentru anul 2020.

Actualizat pe data de 26.03.2020.

Traduceri autorizate din limba italiana in limba romana

 • Traduceri autorizate din limba italiana in romana medicale – 53 Ron pe pagina
 • Traduceri romana italiana autorizate tehnice – 50 Ron pe pagina
 • Traduceri din limba italiana in romana autorizate specializate – 52 Ron pe pagina
 • Traduceri din limba romana in limba italiana autorizate juridice – 51 Ron pe pagina

Ce tarife practicam pentru traducerile din limba italiana in alte limbi straine?

Toate preturile listate mai jos sunt cele reale si sunt actualizate pentru anul 2020.

 • Traduceri franceza italiana – de la 68 Ron pe pagina
 • Traduceri din limba italiana in engleza – de la 68 Ron pe pagina
 • Traduceri spaniola italiana – de la 68 Ron pe pagina
 • Traduceri germana italiana – de la 68 Ron pe pagina
 • Traduceri rusa italiana – de la 88 Ron pe pagina
 • Traduceri din italiana in ucraineana – de la 88 Ron pe pagina
 • Traduceri italiana in limba araba – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri italiana japoneza – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri italiana ceha – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri din italiana in limba slovaca – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri pentru italiana in limba portugheza – de la 88 Ron pe pagina
 • Traduceri italiana suedeza – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri din limba italiana in croata – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri italiana olandeza – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri din italiana in polona – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri daneza italiana – de la 108 Ron pe pagina

Traducerile italiana romana sunt realizate la AQT Bucuresti si vor costa 43 Ron pagina

Pretul de 43 Ron pe pagina se aplica atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice.

Limba italiana se vorbeste in prezent, in 4 tari diferite: Italia, San Marino, Vatican si Elvetia. Limba italiana vine din latina vulgara si este vorbita in prezent de 67 de milioane de locuitori si este predata in prezent in foarte multe scoli. Spre exemplu, aplicatia Duolingo are 4,9 milioane de vorbitori de limba engleza, inscrisi pentru a invata limba italiana.

In prezent, 17 milioane de americani au origini italiene. De la inceputul secolului XIX, italienii si limba italiana s-au raspandit destul de mult pe intregul glob. Astfel, pana la mijlocul secolului XX, limba italiana era vorbita de mii de italieni. Aceasta a devenit minoritate in tari precum: Argentina, Brazilia, Uruguay si Venezuela. In cele mai multe zone s-au format dialecte italiene adaptate pentru tinutul respectiv… Dialecte care au ramas pana in ziua de astazi.

Cu toate ca limba italiana pare destul de apropiata de limba romana, ea nu are aceeasi constructie aplicata pe intregul teritoriu al Italiei. Daca in partea de sud se vorbeste dialectul napolitan si cel sicilian, in partea de nord circula cel venetian si toscan. Toate aceste dialecte difera extrem de mult, iar la fiecare dialect in parte sunt cuvinte care sunt proprii dialectului respectiv. De asemeni, v-am pregatit un articol care ofera mai multe informatii despre limba latina si istoria ei. Vom trece mai departe pentru a va prezenta cateva detalii despre modul in care biroul nostru din Bucuresti realizeaza traducerile in limba italiana.

limba italiana traduceri interpretariat

Pretul este final si nu se va mai adauga TVA-ul. Traducerile sunt legalizate si autorizate si sunt realizate de traducatori profesionisti ce au experienta mai mare de 10 ani. Traducatorii sunt selectati in functie de fiecare domeniu. Astfel daca traducerea va face parte dintr-un domeniu tehnic, se va oferi pentru traducere un traducator din acelasi domeniu.

Deasemeni, daca traducerea face parte dintr-un domeniu medical, vom selecta pentru traducere, traducatori ce sunt specializati in domeniul medical.

Mai departe vom relata preturile pentru traducerile legalizate din italiana in romana si invers, in functie de fiecare domeniu.

Biroul nostru de traduceri romana italiana se afla in Bucuresti ( AQT )

Pentru traduceri Bucuresti, sediul nostru principal se afla aproape de Piata Romana, pe calea Dorobanti, nr 36-40.

Deasemeni, celelalte puncte de lucru sunt in Otopeni si in Popesti-Leordeni.

Servicii adiacente pentru traduceri italiana romana ( pentru anul 2020 )

Oferim pentru acest pachet de traduceri posibilitatea de a livra documentele oriunde in Bucuresti si in restul tarii.

Realizam legalizarea traducerii din limba romana in italiana si invers. Sediul nostru este la Piata Romana, in orasul Bucuresti.

In momentul de fata colaboram cu 6 traducatori de italiana. Unul dintre acest traducatori este specializat in realizarea documentelor medicale si tehnice. De asemeni, mai colaboram cu un alt traducator ce este specializat pentru realizarea documentelor juridice, fiind si de profesie avocat.

Toate traducerile realizate de AQualityTranslation sunt realizate de catre traducatori autorizati. Tot aceste traduceri pot fi legalizate de catre birourile notariale din apropierea biroului nostru de traduceri din Bucuresti. Tot pentru limba italiana realizam si servicii de apostile.

In momentul de fata AQualityTranslation realizeaza posibilitatea de a traduce documentele din romana in italiana in regim de urgenta.

Modalitatile de plata pentru traducerile autorizate din limba italiana

Plata pentru traducerile autorizate din italiana in romana, se poate realiza prin cash, card, sau prin curieri in sistemul de ramburs. Reducerile sunt actualizate pe site-ul aqualitytranslation.ro, iar pretul poate varia in functie de fiecare document in parte.

Deasemeni pentru regim de urenta, traducerile au un adaos de 50%.

Va multumim si va asteptam!