Care sunt serviciile companiei AQualityTranslation?

Serviciile pe care biroul nostru le pune la dispozitia dumneavoastra.

Serviciile companiei AQualityTranslation

Traduceri

traduceri AQualityTranslation

Este foarte important sa privim totul cu profesionalism in ceea ce facem si sa livram clientului un produs finit, care sa nu aiba capacitatea de a fi retusat si modificat.

O caracteristica foarte importanta a traducerilor este calitatea acestora. Traducerea in sine este ultimul pas. Ea trebuie suplinita de alte ce vin anterior.

In primul rand trebuie analizat scopul traducerii, deoarece in functie de modul in care va fi folosita aceasta se poate stabili modalitatea de a traduce documentul.

Dupa ce a fost stabilit scopul, va trebui analizat documentul pentru a observa in ce domeniu se incadreaza si care este gradul de dificultate.

Urmeaza mai departe stabilirea sarcinilor de catre personalul administrativ. Sarcinile sunt stabilite in functie de capacitatea traducatorului si specializarea sa.

In ultima instanta se va realiza si traducerea propriu-zisa.

Un birou de traduceri cu o anumita experienta, va sti sa realizeze traducerea urmand o anumita etapizare.

Echipa noastra are capacitatea de realiza traduceri, la cel mai inalt standard, avand in componenta traducatori nativi, cu peste 11 ani de experienta.

La noi se pot realiza traduceri cu si fara legalizare. Tipurile de traduceri realizate de compania noastra sunt: traduceri obisnuite, traduceri juridice, traduceri specializate, traduceri tehnice, subtitrari, traduceri audio, traduceri licitatii, etc.

Compania noastra, ofera preia si livreaza traducerile oriunde in Bucuresti si in orasul Otopeni. Biroul nostru de traduceri de la piata Romana este pe strada Dorobanti, in blocul zodiac, nr. 36-40.

Interpretariat

Interpretariat AQualityTranslation

Oferim asistenta lingvistica profesionista pentru cele mai intalnite limbi straine.

Puteti apela la compania noastra pentru asistenta lingvistica atat pentru conferinta, cat si pentru negocieri.

Firma noastra, AQualityTranslation va sta la dispozitie cu oameni specializati si cu un grad ridicat de experienta. Putem realiza pentru dumneavoastra si servicii de interpretare simultana pentru mai multe limbi straine.

Realizam asistenta lingvistica pentru mai multe tipuri de evenimente: servicii de interpretare pentru activitati notariale, dar si in fata altor autoritati, servicii de interpretariat pentru seminarii de instruire, workshop-uri, simpozioane, conferinte internationale si intalniri de afaceri.

Daca doriti sa apelati la serviciile noastre de interpretariere va trebui sa ne trimiteti cu o zi inainte tema si domeniul evenimentului pentru a pregati evenimentul.

Cursuri limbi straine

cursuri de limbi straine

La compania AQualityTranslation aveti nivele diferite de instruire. Putem preda atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

Firma AQualityTranslation ofera nivele diferite de instruire. Acest lucru inseamna ca putem oferi cursuri atat pentru incepatori, cat si pentru avansati.

Putem preda atat pentru copii, cat si pentru persoanele adulte. Avem capacitatea de a primi atat persoane de origine romana cat si persoane au alte nationalitati.

Astfel putem preda limba romana persoanelor straine, cat si o limba straina persoanelor din Romania.

Oferim consultanta persoanelor care doresc sa invete un limbaj specializat pentru o anumita limba, din care amintim: economie, asigurari, arhitectura, juridic, etc.

Despre Noi

Logo

Biroul nostru de traduceri AQualityTranslation este unul dintre cele mai importante agentii de traduceri Bucuresti. Tot pe blogul nostru veti gasi cele mai importante informatii din domeniul traducerilor.

Tipuri de Traduceri

Newsletter

Phasellus sed lectus id massa euismod tincidunt semper et odio. Etiam lobortis ipsum risus, vitae rhoncus est rhoncus.

Social Media

Phasellus sed lectus id massa euismod tincidunt semper et odio. Etiam lobortis ipsum risus, vitae rhoncus est rhoncus  Phasellus sed lectus id massa euismod