Servicii de Traduceri romana germana pentru orasul Bucuresti ( preturi pentru 2020 )

AQualityTranslation a pregatit pentru dumneavoastra, in aceasta perioada, o oferta de preturi pentru traducerile din limba germana in romana. Toate aceste tarife sunt disponibile atat pentru persoanele fizice, cat si cele juridice. In lista noastra de mai jos, veti gasi atat preturile pentru traducerea din romana in germana, dar si… Tarifele pentru traduceri din germana in alte limbi straine.

Vedeti lista de mai jos…

Veti vedea in acest articol lista de preturi actualizata pentru anul 2020 la traducerile romana germana. Biroul nostru de traduceri pentru limba germana este in Bucuresti, pe carea Dorobanti, nr. 36-40.

Aflati preturile pentru anul 2020.

Actualizat pe data de 26.03.2020.

Traduceri  din germana romana cu preturile pentru fiecare tip de document ( lista actualizata pentru anul 2020 ) – legalizate si autorizate

 • Traduceri din germana in limba romana autorizate medicale – 63 Ron pe pagina
 • Traduceri romana germana autorizate tehnice – 60 Ron pe pagina
 • Traduceri din limba germana in limba romana autorizate specializate – 62 Ron pe pagina
 • Traduceri romana germana autorizate juridice – 61 Ron pe pagina

In randurile de mai jos veti vedea preturile traducerilor din limba germana catre alte limbi straine. Toate preturile sunt actualizate pentru anul 2020.

Din ce limbi realizati traducerile pentru limba germana ( preturi pentru anul 2020 )?

Toate preturile listate mai jos sunt cele reale si sunt actualizate pentru anul 2020.

 • Traduceri franceza germana – de la 68 Ron pe pagina
 • Traduceri germana engleza – de la 68 Ron pe pagina
 • Traduceri italiana germana – de la 68 Ron pe pagina
 • Traduceri germana spaniola – de la 68 Ron pe pagina
 • Traduceri rusa germana – de la 88 Ron pe pagina
 • Traduceri germana ucraineana – de la 88 Ron pe pagina
 • Traduceri din germana in limba araba – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri din germana in limba japoneza – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri germana ceha – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri din limba germana in slovaca – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri portugheza germana – de la 88 Ron pe pagina
 • Traduceri germana suedeza – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri  din limba germana in croata – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri din limba germana in olandeza – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri din germana in limba polona – de la 108 Ron pe pagina
 • Traduceri daneza germana – de la 108 Ron pe pagina

In momentul de fata toti traducatorii nostri de pe limba germana sunt autorizati, si… Putem realiza pentru dumneavoastra si traduceri legalizate.

Traduceri germana romana vor fi autorizate si vor incepe de la 41 Ron pagina

Pretul de 41 Ron pe pagina se aplica atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice.

Limba germana este vorbita in prezent de peste 120 de milioane nativi si este vorbita ca limba materna in 6 tari. Printre acestea se numara Germania, Austria, Elvetia, Luxemburg, Liechtenstein si estul Belgiei. Limba germana apartine grupului vestic al limbilor germanice. Istoria acestei limbi incepe o data cu aparitia limbii Germane Vechi, iar primele lucrari scrise in aceasta limba dateaza din secolul IX. 

Una dintre primele poezii a fost scrisa in limba Germana Inalta. Aceasta se numea Muspilli si este una dintre primele poezii crestine. V-am pregatit un articol intreg despre istoria limbii germane, care contine cu mult mai multe informatii, dar pana atunci…

De-a lungul istoriei limba germana a primit mai multe dialecte. Acestea au fost impartite in trei: Germana de sus, Germana Mijlocie si Germana de Jos. In Romania, nemtii nostri vorbesc doua tipuri de dialecte: dialectul sasesc si dialectul svab. Dar destul cu informatiile istorice despre limba germana. Vom reveni mai departe, la traducerile pentru limba germana si la tariful realizat de AQualityTranslation.

limba germana traduceri interpretariat

Pretul este final si nu se va mai adauga TVA-ul. Traducerile sunt legalizate si autorizate si sunt realizate de traducatori profesionisti ce au experienta mai mare de 10 ani. Traducatorii sunt selectati in functie de fiecare domeniu. Astfel daca traducerea va face parte dintr-un domeniu tehnic, se va oferi pentru traducere un traducator din acelasi domeniu.

Deasemeni, daca traducerea face parte dintr-un domeniu medical, vom selecta pentru traducere, traducatori ce sunt specializati in domeniul medical.

Mai departe vom relata preturile pentru traducerile legalizate din germana in romana si invers, in functie de fiecare domeniu.

Unde gasiti sediile AQualityTranslation pentru traducerile din limba germana?

Pentru traduceri Bucuresti, sediul nostru principal se afla aproape de Piata Romana, pe calea Dorobanti, nr 36-40.

Deasemeni, celelalte puncte de lucru sunt in Otopeni si in Popesti-Leordeni.

Servicii adiacente pentru traduceri romana germana ( pentru anul 2020 )

Oferim pentru acest pachet de traduceri posibilitatea de a livra documentele oriunde in Bucuresti si in restul tarii.

Realizam legalizarea traducerii din limba romana in germana si invers. Sediul nostru este la Piata Romana, in orasul Bucuresti.

In momentul de fata colaboram cu 10 traducatori de germana. Unul dintre acest traducatori este specializat in realizarea documentelor medicale si tehnice. De asemeni, mai colaboram cu un alt traducator ce este specializat pentru realizarea documentelor juridice, fiind si de profesie avocat.

Toate traducerile realizate de AQualityTranslation sunt realizate de catre traducatori autorizati. Tot aceste traduceri pot fi legalizate de catre birourile notariale din apropierea biroului nostru de traduceri din Bucuresti. Tot pentru limba germana realizam si servicii de apostile.

In momentul de fata AQualityTranslation realizeaza posibilitatea de a traduce documentele din romana in germana in regim de urgenta.

Modalitatile de plata pentru traducerile autorizate din limba germana

Plata pentru traducerile autorizate din germana in romana, se poate realiza prin cash, card, sau prin curieri in sistemul de ramburs. Reducerile sunt actualizate pe site-ul aqualitytranslation.ro, iar pretul poate varia in functie de fiecare document in parte.

Deasemeni pentru regim de urgenta, traducerile au un adaos de 50%.

Va multumim si va asteptam!