Traduceri Otopeni prin AQualityTranslation

Traduceri legalizate cu predare personala in orasul Otopeni

Traduceri Otopeni AQT aducem mai aproape de dumneavoastra serviciile de traduceri autorizate. Realizam pentru Otopeni traduceri auto, juridice, etc.

Updated in 23.08.2020

Traduceri Otopeni – mai aproape de d-tra

Punctele de intalnire pentru predarea si ridicarea traducerilor sunt: Primaria din Otopeni, Aeroportul Henri-Coanda, Cofetaria Ana Pan, Restaurantul La Iancu, Restaurantul Tatu, etc. Realizam acum pentru clientii nostri de langa aeroportul capitalei, traduceri Otopeni. Am adus seriviciul de traduceri mai aproape de dumneaovastra!

Un nou punct de lucru a fost deschis in orasul Otopeni. Avem acum posibilitatea de a realiza orice tip de traduceri si pentru nordul judetului Ilfov.

Serviciile de traduceri din orasul Otopeni sunt realizate la un nivel inalt de profesionalism cu traducatori specializati in domeniu.

Cum am ajuns sa ne desfasuram serviciile in orasul Otopeni?Ne place foarte mult acest oras, iar majoritatea persoanelor care lucreaza in compania noastra locuiesc in Otopeni.

Firma noastra de traduceri Otopeni a adus o parte a activitatii noastre profesionale si pentru acest orasel. Suntem pe piata de traduceri din capitala de peste 7 ani, unde am rezistat si am evoluat de-a lungul timpului.

Am adus astfel pentru orasul Otopeni traduceri tip auto, traduceri juridice, traduceri specializate, etc.

Mai multe detalii despre punctele de intalnire pentru ridicarea si predarea traducerilor le veti gasi in paragrafele urmatoare. Dar pana atunci sa va aratam cum puteti intra in legatura directa cu firma AQualityTranslation.

Email pentru Bucuresti: aquality.traduceri@gmail.com

Email pentru Otopeni: traduceriotopeni@gmail.com

Telefon: 0741271233

Nou: Reducere de 20% la orice traducere de act juridic pentru orasele Otopeni si Bucuresti!

Din data de 07/05 veti avea reducere de 20%, in orasul Otopeni la orice traducere juridica. Serviciile noastre sunt mai aproape de dumneavoastra, iar actele pot fi predate si ridicate in Aeroportul Henri-Coanda sau in orasul Otopeni.

Pentru aceasta locatie realizam traduceri pentru actele auto, traduceri de tip juridic, legalizari si supralegalizari de acte, traduceri tehnice, traduceri comerciale, traduceri pentru licitatii, etc. Toate aceste servicii sunt realizate si pentru orasul Otopeni.

Traducerile tehnice realizate de AQualityTranslation sunt realizate de traducatori cu peste 10 ani de experienta.

Ce inseamna traduceri tehnice?
Traducerile de natura tehnica sunt realizate de traducatori ce au un vocabular avansat pentru acest domeniul tehnic.

Dar sa revenim, totusi la serviciul de traduceri alocat pentru orasul Otopeni!

Care sunt punctele de intalnire pentru predarea si ridicarea traducerilor din Otopeni?

Punctele de intalnire pentru predarea si ridicarea traducerilor sunt: Primaria din Otopeni, Aeroportul Henri-Coanda, Cofetaria Ana Pan, Restaurantul La Iancu, Restaurantul Tatu, Coaforul Magic, Supermarketul Ok, etc.

De asemeni ne putem intalni si la punctul nostru de lucru din strada Nalbei, nr. 37. Limbile pentru care noi realizam traducerile Otopeni sunt cele gasite in pagina: Lista Limbi

>Acum punem la dispozitie serviciul de traduceri acte auto in sistem urgent pentru orasul Otopeni.

Ceea ce inseamna ca daca dumneavoastra ne trimiteti traducerea acum, in maxim doua ore veti putea ridica documentul tradus.

De ce aducem pachetul de traduceri in Otopeni?

Traduceri pentru orasul Otopeni si imprejurimile localitatii

traduceri otopeni

Este destul de greu sa te deplasezi pana in Bucuresti pentru a realiza traducerea unui document. De aceea, AQualityTranslation pune la dispozitie acest serviciu. Aducem totul mai aproape de dumneavoastra.

Aducem in fata clientilor nostri din Otopeni, traduceri tehnice pentru documentele tehnice si traduceri juridice pentru cele juridice.

Deoarece sunt si foarte multe corporatii in jurul orasului, aveti acum la dispozitie si traducerile corporate ( pentru mai multe detalii intrati pe traduceri corporate ).

Suntem constienti ca nu este singurul oras, unde lipseste acest serviciu. De aceea documentele pot fi preluate si din localitati precum: Petresti, Corbeanca, Balotesti, sa.

Documentele propriu-zise vor fi preluate din Otopeni, de la punctele de intalnire enumerate mai sus.

Predarea documentelor impreuna cu traducerile efectuate, se va realiza la acealeasi locatii de intampinare.

Cum se realizeaza modulul de traduceri Otopeni pentru clientii din acest oras?

AQualityTranslation, traduceri Otopeni se concentreaza si asupra clientilor din acest oras. Totul va decurge conform unui singur plan. Traducerile pot fi predate inapoi in regim normal, sau de urgenta. Daca se apeleaza la regimul de urgenta, se va prelua documentele dimineata.Seara dupa ora 18:00, se vor preda documentele cu traducerile legalizate si autorizate. Intalnirea de dimineata cat si de seara se va realiza in aceleasi locatii de intalnire din oras ( sunt prezentate in partea de sus a paginii ).

Pentru ca documentele sa intre in serviciul traducerilor urgente, va trebui sa nu aiba mai mult de 3 pagini.

Pentru ca traducerile sa fie predate in regim obisnuit, documentele vor fi predate a doua zi dupa ora 18:00. Stabilirea orei pentru predarea traducerilor in modul obisnuit se poate realiza si de comun acord.

Mai multe detalii despre orasul Otopeni puteti gasi pe pagina: http://www.otopeniro.ro/

Despre Noi

Logo

Biroul nostru de traduceri AQualityTranslation este unul dintre cele mai importante agentii de traduceri Bucuresti. Tot pe blogul nostru veti gasi cele mai importante informatii din domeniul traducerilor.

Tipuri de Traduceri

Newsletter

Phasellus sed lectus id massa euismod tincidunt semper et odio. Etiam lobortis ipsum risus, vitae rhoncus est rhoncus.

Social Media

Phasellus sed lectus id massa euismod tincidunt semper et odio. Etiam lobortis ipsum risus, vitae rhoncus est rhoncus  Phasellus sed lectus id massa euismod