You are here
Home > Blog > Traduceri in Popesti-Leordeni – in judetul Ilfov [ pentru martie 2018 ]

Traduceri in Popesti-Leordeni – in judetul Ilfov [ pentru martie 2018 ]

traduceri legalizate autorizate Popesti-Leordeni

AQualityTranslation a deschis un birou de traduceri in Popesti-Leordeni

Cum si unde gasesc un birou de traduceri Popesti-Leordeni?

Firma noastra de traduceri Popesti-Leordeni a deschis un birou de traduceri la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, pe strada Amurgului, nr. 77.

Ilfovul, ca si judet este de foarte multe ori lasat pe ultimul loc la capitolul servicii. Capitala tarii, Bucuresti este in centrul Ilfovului. Din aceasta cauza se considera ca potentialii clienti, vor face drumul pentru a apela la aceste servicii.

De aceea, deseori satisfacerea serviciului poate fi amanata de azi pe maine.Sunt foarte multe localitati in aceasta zona, ce au nevoie de servicii de traduceri, interpretariere, cursuri de limbi straine.

Deoarece nu sunt birouri de traduceri, AQualityTranslation deschide pentru dumneavoastra un punct de predare si preluare de traduceri in orasul Popesti-Leordeni.

Biroul de traduceri Popesti-Leordeni este plasat in centrul orasului, pe strada Amurgului, nr. 77. Astfel ajungem acum mai aproape de dumneavoastra.

Cu ce ajutam comunitatea din Popesti-Leordeni deschizand acest birou de traduceri?

Fiecare comuna are nevoie de o gama de servicii. Astfel, in orice comuna trebuie sa se afle un spital, o agentie de politie, o scoala si un liceu. Cand comuna devine oras, gama de servicii va creste. Prin urmare vor aparea servicii precum birou notarial, agentie de taxi, magazin de constructii, etc.

 

Biroul de traduceri devine si el necesar in momentul in care numarul de locuitori devine din ce in ce mai mare.Aparitia bioului de traduceri, AQualityTranslation in Popesti-Leordeni nu este deloc intamplatoare.

 

Punctul nostru de lucru in aceasta zona este necesara, deoarece extinderea orasului pare sa fie din ce in ce mai accelerata.

Cerinta pentru acest serviciu va creste progresiv, iar pentru a satisface aceasta nevoie, clientul se va deplasa pana in capitala. Pentru a exclude aceasta deplasare din peisaj, cream confortul de a fi cat mai aproape de dumneavoastra.

De ce ati ales orasul Popesti-Leordeni pentru traduceri ?

In momentul de fata avem trei puncte de lucru.

 

Unul dintre ele si cel mai important dintre acestea este la Piata Romana in Bucuresti. Acesta este sediul principal de lucru si se afla in centrul orasului Bucuresti.

Deoarece in Ilfov nu exista destule birouri de traduceri, ne-am gandit sa acoperim cat mai mult din nevoile pietei din Popesti-Leordeni. Pentru a pune la cale acest plan ne-am gandit cum am putea mai bine sa demaram acest proiect.

Astfel, am ajuns la o singura concluzie pentru clientii nostrii…

Erau nevoie de birouri de traduceri in nordul Ilfovului si in sudului acestuia. Localitatile care aveau cea mai mare nevoie de acest serviciu erau Otopeni si Popesti-Leordeni.

Au fost alese aceste doua localitati, deoarece ofereau un plasament mai bine pozitionat fata de celelalte localitati din zona.

Puteti intra pe traduceri in orasul Otopeni, pentru a afla mai multe informatii despre cum sunt oferite serviciile in aceasta localitate.

Orasul Popesti-Leordeni, a devenit in ultimul timp un oras extrem de mare, ce incepe sa dobandeasca noi cerinte.

Serviciile de traduceri erau inexistente in acest oras. De aceea, am propus deschiderea unui cabinet de traduceri in centru orasului Popesti-Leordeni.

A fost aleasa aceasta localitate, deoarece este la cateva zeci de minute distanta de restul localitatilor din sudul Ilfovului.

Popesti-Leordeni este un oras in continua dezvoltare pentru piata traducerilor

O cerinta mai mare pe viitor pentru traduceri in Popesti-Leordeni

– Cine apeleaza la serviciile de traduceri in orasul Popesti-Leordeni?Foarte multe companii au deschis noi birouri in orasul Popesti-Leordeni.

Astfel, foarte multe firme si-au mutat sediile in acest oras, avand confortul unei chirii mai mici si unei vieti mai linistite. In 80% din cazuri, serviciile de traduceri Popesti-Leordeni vin din partea persoanelor juridice.

 

O data cu aparitia a noi firme in Popesti-Leordeni, vor exista noi nevoi. Astfel, cerintele pentru serviciile de traduceri Popesti-Leordeni vor creste ca si numar.

Pentru a satisface aceste nevoi, va trebui sa fim cat mai aproape de clientii nostrii.

O alta idee ce ar putea sa sugereze nevoia serviciilor de traduceri in Popesti-Leordeni este existenta unui birou notarial.

De aceea, orice localitate care are un notar, va avea nevoie de traduceri. In momentul de fata sunt doua notariate deschise in Popesti-Leordeni.

Cateva detalii despre istoria orasului Popesti-Leordeni

La ultimul recensamant orasul Popesti-Leordeni, a avut 21895 de locuitori. Localitatea a fost construita pe baza unei vechi comunitati de bulgari catolici, fiind la o distanta de 9 kilometri de centrul capitalei.

Prima atestare documentara este din anul 1532, prin descoperirea izvoarelor istorice ce subliniaza moartea lui Vlad Voda. La sfarsitul anului al XIX-lea comuna Popesti-Leordeni, era alcatuita din doua sate: Popesti-Romani si Popesti-Pavlicheni. La recensamantul din 1950 comuna avea 2100 de locuitori si facea parte din plasa Pantelimon. In anul 1968 toate comunele au fost cuprinse intr-una singura, primind numele de Popesti-Leordeni.

Acestea au fost toate informatiile oferite de noi. Pentru traduceri Popesti-Leordeni, va asteptam pe strada Amurgului, nr. 77.

Pentru detalii suplimentare sunati la numarul de telefon: 0741 271 233. Va multumim si va apreciem!

Top
error

Acestea sunt paginile noastre de social media!