Cere Oferta

Solicita o oferta personalizata si alege serviciul care ti se potriveste! AQualityTranslation ofera servicii de traducere si interpretariat de inalta calitate.

Adrese - Puncte de lucru

Bucuresti – AQT
Sectorul 1, Cal. Dorobanti, nr. 36-40

Otopeni – AQT
Galeriile Otopeni, langa Primaria Otopeni, et. 1

Telefon - Puncte de lucru

Bucuresti – Telefon AQT
+40741 271 233

Otopeni – Telefon AQT
+40741 271 233

E- Mail AQualityTranslation

Bucuresti – E-mail AQT
traduceri.aquality@gmail.com

Otopeni – E-Mail AQT
traduceriotopeni@gmail.com

Alege serviciul care ti se potriveste si solicita o oferta personalizata

Echipa A Quality Translations va sta la dispozitie 24 din 24 de ore pe mail, sau de Luni pana Vineri, intre orele 8:00 – 18:00, la piata Romana, in orasul Bucuresti, pe strada Dorobanti, nr. 36-40.

Mai jos aveti un formular de contact, pe care il puteti completa pentru oferte personalizate sau alte cereri. Dupa completarea formularului, veti fi preluat in cel mai scurt de un operator. Oferim cursuri de limbi straine atat pentru grupuri mici cat si individuale. Cursurile pe care le realizam sunt atat pentru limbile des intalnite( cum ar fi: engleza, franceza, italiana, spaniola ), dar si pentru limbile mai putin cunoscute ( araba, japoneza, chineza, turca ). Mai jos aveti completarul pentru cererea ofertei. Completand formularul puteti alege tipul de serviciu ( traducere, interpretariat, cursuri ), limba de provenienta si limba tinta. De asemeni, daca doriti sa apelati la varianta de traduceri urgente va invitam sa dati click aici pentru a afla mai multe informatii. Va multumim si va asteptam pentru o colaborare de lunga durata!

Trimite mesaj si intra in contact cu firma AQualityTranslation

Adresa punctului de lucru AQT din Bucuresti

Ataseaza documentul tau!

Colaboreaza online cu AQualityTranslation si ataseaza documentul tau prin platforma noastra online!

Despre Noi

Logo

Biroul nostru de traduceri AQualityTranslation este unul dintre cele mai importante agentii de traduceri Bucuresti. Tot pe blogul nostru veti gasi cele mai importante informatii din domeniul traducerilor.

Tipuri de Traduceri

Newsletter

Phasellus sed lectus id massa euismod tincidunt semper et odio. Etiam lobortis ipsum risus, vitae rhoncus est rhoncus.

Social Media

Phasellus sed lectus id massa euismod tincidunt semper et odio. Etiam lobortis ipsum risus, vitae rhoncus est rhoncus  Phasellus sed lectus id massa euismod