You are here
Home > Cere oferta

Solicita o oferta personalizata

Alege serviciul care ti se potriveste

A Quality Translation ofera servicii de traducere si interpretariat de inalta calitate.

Alege serviciul care ti se potriveste si solicita o oferta personalizata

AQualityTranslation ofera servicii de traducere si interpretariat de inalta calitate. Suntem pe piata de mai bine de 10 ani. Cere oferta!

Suntem pe piata de mai bine de 10 ani si am reusit sa devenim pe piata romaneasca una dintre companiile care au mentinut un raport calitate-pret remarcabil.

Mai multe detalii despre punctele de intalnire pentru ridicarea si predarea traducerilor le veti gasi in paragrafele urmatoare. Dar pana atunci sa va aratam cum puteti intra in legatura directa cu firma AQualityTranslation.

Email pentru Bucuresti: aquality.traduceri@gmail.com

Email pentru Otopeni: traduceriotopeni@gmail.com

Telefon: 0741271233

 

Oferim cursuri de limbi straine atat pentru grupuri mici cat si individuale.

Cursurile pe care le realizam sunt atat pentru limbile des intalnite( cum ar fi: engleza, franceza, italiana, spaniola ), dar si pentru limbile mai putin cunoscute ( araba, japoneza, chineza, turca ).

Mai jos aveti completarul pentru cererea ofertei. Completand formularul puteti alege tipul de serviciu ( traducere, interpretariat, cursuri ), limba de provenienta si limba tinta.

De asemeni, daca doriti sa apelati la varianta de traduceri urgente va invitam sa dati click aici pentru a afla mai multe informatii.

Va multumim si va asteptam pentru o colaborare de lunga durata!

Top

Acestea sunt paginile noastre de social media!