You are here
Home > Blog > Top 5 cele mai respectabile birouri de traduceri din Bucuresti

Top 5 cele mai respectabile birouri de traduceri din Bucuresti

top 5 cele mai respectabile birouri de traduceri din Bucuresti

Vom face de aceasta data un articol unde vom include cele mai respectabile birouri de traduceri din capitala Romaniei Bucuresti. Nu vom mai bate campii ( ca in alte articole ), ci vom trece direct la subiect.

Asadar, sa incepem!

Topul cu cele mai respectabile birouri de traduceri din capitala Romaniei

1. Academia de Traduceri

Academia de Traduceri isi merita fara indoiala primul loc in aceasta lista. Este o companie ce a fost infiintata in anul 2005, iar in prezent colaboreaza cu peste 340 de traducatori.

Un element foarte bun adus de aceasta companie de traduceri este posibilitatea de a comanda traducerea prin intermediul online. De asemeni se poate plati cu cardul sau la biroul lor direct cu POS.

Cele mai mari probleme pe care le are acest birou de traduceri sunt preturile extrem de ridicate si imposibilitatea de a realiza traducerea in aceeasi zi lucratoare ( traduceri in regim de urgenta ).

Si cu toate acestea…

 • Are servicii special adaptate pentru firme si un project manager ce se va dedica unui proiect de mare anvergura.
 • Ofera servicii de supralegalizare si apostila
 • Pune la dispozitie traducatori cu studii juridice si business

2. AqualityTranslation

Pe locul doi in aceasta enumerare de agentii de traduceri vom gasi firma AQualityTranlation. Desi nu sunt foarte mari pe piata de traduceri din capitala, realizeaza servicii de traduceri pentru foarte multe domenii.

Ce este surprinzator la aceasta agentie de traduceri, este capacitatea de a oferi traduceri pentru limbile de circulatie rara, cum ar fi: thailandeza, vietnameza, javaneza, etc. Are in portofoliu peste 120 de traducatori si colaboreaza cu firme precum: MBT, Husqvarna, Carrefour, etc.

Din pacate nu ofera posibilitatea de a plati traducerile online, ci totul se achita la ghiseu sau prin plata prin banca.

Si cu toate acestea…

3. Champolion

Urmatorul loc ocupat de lista noastra este compania de traduceri Champolion. Este un birou de traduceri ce ocupa de foarte mult timp prima pagina pe internet. Colaboreaza in prezent cu firme precum Grupul Feroviar Roman, E-ON, Nokia, etc. Este pe piata din Bucuresti de mai bine de 10 ani si pare sa faca fata oricarei provocari.

Biroul se axeaza in totalitate pe partea de traduceri, colaborand cu peste 120 de traducatori din Bucuresti si nu numai. Realizeaza traduceri pentru majoritatea limbilor straine de circulatie internationala.

Din pacate nu ofera servicii de interpretariere si de asemeni nu ofera traduceri pentru limbile de circulatie rara. Preturile sunt din pacate, cam piperate.

Si cu toate acestea…

 • Realizeaza traduceri medicale cu traducatori ce au facut studii in domeniul medical
 • Are in componenta traducatori ce sunt specializat pentru verificarea altor traduceri ( proofreading )
 • Au la baza un sistem de gestiune foarte complex ce le manageriaza intreaga activitate

4. AbTraduceri

Locul patru il va ocupa de aceasta data firma AbTraduceri. Este una dintre putinele agentii de traduceri ce ofera servicii pentru Administratia Publica. Mai mult decat atat, aceasta agentie de traduceri, ofera servicii de subtitrare si de interpretariere.

Este o companie ce are peste 10 ani de experienta si putem spune ca a gasit echilibrul intre tehnologie si aptitudinile lingvistice. De asemeni, ofera posibilitatea de a realiza traduceri urgente pentru zona contabila.

Din pacate acest birou de traduceri poate fi gasit extrem de greu in mediul online. Promovarea lor este din pacate aproape inexistenta.

Si cu toatea acestea…

 • Este una dintre putinele companii ce realizeaza traduceri specializate, pe partea de resurse umane si administratie publica
 • Este specializata pe partea de subtitrari audio, cat si video
 • Ofera cursuri de limbi straine pentru companiile corporate

5. InovaTranslations

InovaTranslations este o agentie de traduceri se bazeaza pe o echipa de profesionisti, avand pe langa serviciile de traduceri si alte elemente precum: verificarea traducerilor, apostilare si supralegalizare. Este una dintre putinele firme din Bucuresti ce ofera editarea si prelucrarea traducerilor pentru ca aceasta sa semene si din punct de vedere al aspectului cu originalul.

Aceasta companie este recunoscuta prin pastrarea confidentialitatii clientilor. De aceea nu vom vedea pe site-ul lor nici o informatie vis a vis de portofoliul personal.

Din pacate este o firma ce nu realizeaza traduceri pentru limbile ce circula mai rar in zona europeana. De asemeni, platforma online ce este oferita de site-ul lor poate fi gasita foarte greu pe internet.

Si cu toate acestea…

 • Pune la dispozitie traduceri pentru domeniul de IT
 • Ofera traduceri specializate pe partea de economic si marketing
 • Preturile lor impreuna cu cele de la AqualityTranslation sunt cele mai accesibile din lista noastra prezentata
Top

Acestea sunt paginile noastre de social media!