You are here
Home > Blog > Top 10 cei mai buni traducatori de limba italiana

Top 10 cei mai buni traducatori de limba italiana

topul cu cei mai buni traducatori de limba italiana

Va vom prezenta in acest articol lista cu cei mai buni traducatori de limba italiana. In aceasta lista vom prezenta doar pe cei mai buni 10 traducatori din Romania, care traduc in aceasta limba.

*** Observatie: Ca si in celelalte articole precedente, topul nostru cu cei mai buni traducatori de limba italiana este strict subiectiv. Traducatorii sunt inclusi in aceasta lista conform preferintelor biroului de traduceri AQualityTranslation, sau… Recenziilor de pe internet sau din alte site-uri de specialitate, sau… In urma colaborarilor cu alte birouri de traduceri din Romania. Toate informatiile noastre ce vor fi publicate in acest articol vor fi preluate din site-ul traducatori-autorizati.ro sau proz.com, precum si… Din site-urile lor personale sau a paginilor personale facute publice. De asemeni, acest top are la baza si recomandarile celorlalte birouri de traduceri din orasul Bucuresti.

Dar, sa nu mai lungim articolul cu introducerea… Sa incepem, totusi sa prezentam ( dati drumul la tobe ) cei mai buni traducatori de limba italiana.

Cei mai buni traducatori de limba italiana din Romania ( top 10 )

topul cu cei mai buni traducatori de limba italiana

1. Radu Adina – traducator autorizat pentru limbile italiana, franceza si engleza

Radu Adina ocupa primul loc in topul nostru cu cei mai buni traducatori de limba italiana. Esta prima din lista noastra, iar dupa cum am spus si mai sus… Lista este strict subiectiva. De asemeni, este un traducator cunoscut si pentru limbile franceza / engleza. Dintre toate cele trei limbi, doamna Adina a iesit in evidenta prin calitatea traducerilor in aceasta limba. AQualityTranslation, precum si alte birouri de traduceri o recomanda ca fiind cea mai buna traducatoare de limba italiana din Bucuresti.

Pretul pe pagina practicat de Adina Radu este destul de mic si realizeaza si servicii de interpretariere. Are o experienta de peste 20 de ani in domeniul traducerilor si se face remarcata… Portofoliul ei este extrem de bogat si colaboreaza in prezent cu majoritatea birourilor de traduceri din capitala Romaniei si… Cum am zi si mai sus are un portofoliu numeros, iar in acesta includem firme ca: Intel, P&G, IBM, etc.

2. Badea Andreea – traducator autorizat pentru limbile italiana, franceza si spaniola

Din punctul nostru de vedere, doamna Badea Andreea este unul dintre cei mai buni traducatori din Romania. In articolele noastre trecute am incadrat-o pe d-na Badea pe locul 7 in topul celor mai buni traducatori de limba franceza. De asemeni, tot dumneaei este pe locul 2 in topul cu cei mai buni traducatori de limba spaniola din Romania. Dumneaei practica un pret senzational de bun in raportul calitate-pret pentru documentele existente.

Punctul ei de lucru este in orasul Targoviste si colaboreaza cu clientii din toata tara. Realizeaza servicii de interpretariat si servicii de corespondenta pentru companiile din Romania. Are posibilitatea de a se deplasa si in alte localitati pentru interpretariat. De asemeni, este unul dintre putinii traducatori recomandat de majoritatea birourilor din capitala.

3. Pascu Alina – traducator de engleza si italiana

Pascu Alina este traducator autorizat de limba de limba engleza si italiana. Pe limba italiana se afla pe piata de peste 16 ani si are capacitatea de a realiza atat traduceri simple bazate pe sablon, cat si… Traduceri complexe, precum traducerile de tip beletristic ( literar ). De asemeni, tot dumneaei realizeaza si servicii de interpretariat. Nu doreste angajare permanenta si realizeaza doar servicii de colaborare.

Punctul de lucru al Alinei este in orasul Bucuresti si colaboreaza cu foarte multe birouri de traduceri din capitala. Poate realiza traduceri tehnice, juridice, medicale, etc.

4. Nedelcu Raluca – traducator autorizat pentru limbile italiana si engleza

Doamna Nedelcu Raluca realizeaza traduceri pentru limba italiana de peste 15 ani. Este din orasul Constanta, dar colaboreaza cu clienti din toata tara. Cu toate ca are o experienta mult mai mica fata de majoritatea traducatorilor de italiana… Posibilitatea de a da traducerilor o acuretete cat mai mare, a propulsat-o pe doamna Nedelcu in… In top 4 cei mai buni traducatori de limba italiana.

Este specializata pe traducerile web si traducerile de business. De asemeni, face si traduceri tehnice, juridice si medicale. Realizeaza si servicii de interpretariere cu posibilitatea de a se deplasa in afara orasului Constanta.

5. Branzan Alina – traducator pentru limbile italiana si franceza

Doamna Branzan Alina este traducator de limba italiana si… Este unul dintre cei mai buni traducatori pe limba italiana din orasul Bucuresti ( din punctul nostru de vedere ). Realizeaza servicii de interpretariat si este autorizat si acreditat de Ministerul Justitiei. Realizeza traduceri pentru companii cunoscute din Italia si este considerata ca fiind una dintre… Cele mai bune traducatoare de italiana din tara, pentru documente juridice.

Are o experienta de peste 11 ani in domeniul traducerilor si este traducator autorizat incepand din anul 2006. Tot dumneaei doreste colaborare in domeniul traducerilor cu societati italiene si de origine franceza.

6. Iliescu Andreea Gabriela – traducator autorizat pentru limbile italiana, engleza si germana

D-na Iliescu Andreea este singurul traducator din Romania care poate traduce din italiana in germana. Este autorizat de catre Ministerul de Justitie pentru toate cele trei limbi straine. Realizeaza si servicii de interpretariat, singura problema o reprezinta faptul ca are punctul de lucru in Craiova, dar… Se poate deplasa si in alte localitati pentru interpretariere. Ea colaboreaza cu majoritatea birourilor de traduceri din toata tara.

Are o experienta de peste 15 ani in domeniu, iar in portofoliul ei intra mai multe tipuri de documente. Astfel, dumneaei a tradus pana acum documente medicale, documente business, documente de marketing si financiar-contabile. Noi colaboram cu dumneaei de peste 6 ani si suntem extrem de multumiti de intreaga activitate.

7. Mihaila Claudia Nicoleta – traducator pentru italiana si engleza

Urmatorul nostru traducator din aceasta lista este d-na Mihaila Claudia Nicoleta. Dumneaei este recunoscuta pe piata de traduceri pentru volumul imens pe care il poate sustine. Cu alte cuvinte poate realiza un volum de 35 – 40 de pagini pe zi. Tot dumneaei realizeaza servicii de interpretariere, iar punctul dansei de lucru este in orasul Bucuresti.

Este renumita pentru traducerile de beletristica, dar este specializata si pe traduceri de documente financiar-contabile. Este traducator de italiana de mai mult de 12 ani si este unul dintre putinii traducatori care… Isi poate adapta stilul si vocabularul in functie de tipul de document.

8. Daniela Ciobeica – traducator autorizat pentru limba italiana

Doamna Daniela este unul dintre cei mai longevivi traducatori din domeniu. Are mai mult de 15 ani pentru job-ul de traducator de italiana si realizeaza servicii de interpretariat… Fiind traducator autorizat incepand cu anul 2004. Este proprietara site-ului traducator-autorizat.co si detine in momentul de fata un birou de traduceri in orasul Bucuresti.

Pretul practicat pe pagina de d-na Ciobeica Daniela este destul de mic, in comparatie cu multi traducatori de limba italiana. Ce este de apreciat la d-na Ciobeica, este stilul prin care aceasta isi rezolva traducerile pentru clienti. Este recomandata prin punctualitate, neavand intarzieri in realizarea traducerilor.

9. Badaluta Otilia – traducator pentru italiana, spaniola si engleza

Urmatorul nostru traducator din aceasta lista este d-na Badaluta Otilia. Dumneaei este unul dintre putinii traducatori autorizati de limba italiana din zona Moldovei. Este din orasul Suceava si din pacate nu realizeaza si servicii de interpretariat.

10. Sobolu Alexandra – traducator autorizat pentru limba itlaiana

Ultimul nostru traducator din aceasta lista este Sobolu Alexandra. Este traducator pe limba italiana de mai bine de 12 ani. Are punctul de lucru in Ramnicu Valcea si este una dintre cele mai bune traducatoare din zona Olteniei. De asemeni, sa nu uitam… Realizeaza si servicii de interpretariat.

Cam aceasta a fost lista noastra de traducatori pe limba italiana. Ca si in articolele trecute va spunem ca aceasta lista este una strict subiectiva. Noi am facut lista in urma recenziilor de pe Google si in urma colaborarii noastre cu acesti traducatori.

*** Toate informatiile noastre sunt in conformitate cu reglementarile GDPR. Topul nostru este unul strict subiectiv. Dorim ca prin acest top sa nu defaimam activitatea niciunui traducator. De aceea, toate informatiile au fost culese din site-ul traducatori-autorizati.ro, precum si din bloguri sau pagini personale ale traducatorilor din lista. De asemeni, aceleasi informatii sunt culese conform experientei noastre.

Deci, aceasta este lista noastra. Va multumim ati ramas cu noi pana la sfarsit!

Top
error

Acestea sunt paginile noastre de social media!