You are here
Home > Blog > Top 10 cei mai buni traducatori de limba franceza ( actualizat 2019 )

Top 10 cei mai buni traducatori de limba franceza ( actualizat 2019 )

topul cu cei mai buni traducatori de limba franceza

Deoarece articolul nostru trecut a continut topul cu cei mai buni traducatori de limba engleza. Vom continua subiectul si ii vom enumera de aceasta data, pe cei mai buni traducatori de limba franceza.

*** Observatie: La fel ca si in articolul precedent, topul nostru cu cei mai buni traducatori de limba franceza este strict subiectiv. Traducatorii sunt inclusi in aceasta lista conform preferintelor biroului de traduceri AQualityTranslation, sau… Recenziilor de pe internet sau din alte site-uri de specialitate, sau… In urma colaborarilor cu alte birouri de traduceri din Romania. Toate informatiile publicate in acest articol sunt preluate din site-ul traducatori-autorizati.ro sau proz.com, precum si… Din site-urile lor personale sau a paginilor personale facute publice.

Iar acum… daca tot am terminat cu mica paranteza, sa trecem totusi in subiect. Deci, sa incepem!

Cei mai buni ( si… putin suspans ) traducatori de limba franceza.

Cei mai buni traducatori de limba franceza din Romania

topul cu cei mai buni traducatori de limba franceza

1. Surlin Loredana Roxana – traducator pentru limbile franceza si engleza

Primul traducator din lista noastra este Loredana Roxana. Dumneaei ocupa primul loc in aceasta lista, iar acest loc este obtinut datorita… Aptitudinilor foarte bune de comunicare si experientei dobandandite ca si traducator. Limba franceza este limba ei de baza in traduceri, iar experienta dumneaei este de peste 12 ani in acest domeniu. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, cu specializarea Engleza-Franceza. Realizeaza traduceri pentru mai multe domenii de activitate, printre care:

 • traduceri de audio-video
 • traduceri tipizate
 • traduceri comerciale si financiar-contabile
 • traduceri literare
 • traduceri financiare

2. Badea Andreea – traducator autorizat de franceza, italiana si spaniola

D-na Badea Andreea este unul dintre putinii traducatori autorizati de Ministerul Justitiei… Care poate realiza traduceri atat pentru limba franceza, cat si pentru limba spaniola. De asemeni, d-na Badea Andreea realizeaza si servicii de interpretariere pentru toate cele trei limbi straine prezentate anterior.

Punctul de lucru al acestui traducator este in orasul Targoviste si se poate deplasa pentru servicii de interpretariat si in zona capitalei. Are experienta de 20 ani in domeniul traducerilor… Realizeaza si servicii de corespondenta pentru persoane juridice ( conform spuselor ei ). Domeniile in care dumneaei este specializata sunt urmatoarele:

 • domeniul medical
 • domeniul tehnic
 • domeniul juridic

3. Alexa Lavinia – traducator autorizat pentru limbile franceza si portugheza

Urmatoarea din lista noastra de traducatori de limba franceza este Alexa Lavinia. Este al trei-lea traducator din topul nostru de traducatori pentru limba franceza… Iar, acest loc este obtinut datorita experientei ei cu diverse birouri din orasul Bucuresti. Este una dintre cele mai bune traducatoare de limba franceza din orasul Bucuresti, si… Este singurul traducator din capitala autorizat atat pentru limba franceza, cat si pentru limba portugheza. Este traducator de limba franceza de mai bine de 11 ani si are o experienta imensa pentru traducerile din aceasta limba straina.

Ofera calitate in realizarea traducerilor si poate iesi in evidenta prin promptitudinea dovedita, pana in prezent. Acuratetea si precizia mesajului transmis este la un nivel destul de ridicat. De asemeni, conform spuselor ei nu realizeaza servicii de interpretariat.

4. Lazar Alice – traducator pentru limbile franceza si engleza

Locul patru in lista noastra este ocupat de catre d-na Lazar Alice, si…

Este un absolvent al Facultatii A. I. Cuza din Iasi, iar in momentul de fata are punctul de lucru in orasul Galati. Realizeaza servicii de interpretariat, dar si de cursuri pentru cei care vor sa invete limba franceza pentru un nivel avansat.

5. Petrache Bianca-Mihaela – traducator autorizat de franceza

Urmatorul nostru traducator autorizat de limba franceza este d-na Bianca Mihaela. Doamna Petrache este traducator autorizat incepand cu anul 2008 si este autorizat de Ministerul de Justitie cu autorizatia 23622/2008. Punctul de lucru al doamnei Petrache Mihaela este in orasul Bucuresti si poate fi contactata la adresa de mail: bianca_pmb@yahoo.com.

Este unul dintre putinii traducatori din Bucuresti care realizeaza servicii de interpretariat pentru limba franceza.

6. Botez Despina – traducator autorizat pentru limba franceza

D-na Despina Botez este unul dintre cei mai vechi traducatori din orasul Bucuresti. Are o experienta de peste 21 de ani in domeniul traducerilor de limba franceza si este acreditat de Ministerul de Justitie din anul 1998.

Este un interpret certificat si autorizat, avand in portofoliu proiecte extrem de mari. Despina Botez are punctul de lucru in orasul Bucuresti si este licentiata in filologie, sectia Franceza-Romana. De asemeni, poate realiza traduceri in diverse domenii, printre care:

 • traduceri comerciale
 • traduceri juridice
 • traduceri financiare
 • traduceri din comunicare
 • traduceri pentru securitatea muncii

Realizeaza servicii de interpretariat in toata tara si este unul dintre putinii traducatori de limba franceza… Ce a realizat traduceri in domeniile de securitate a muncii si dezvoltare durabila.

7. Chira Cornelia – traducator autorizat pentru limbile engleza si franceza

Urmatorul nostru traducator din aceasta lista este traducatorul Chira Cornelia. Cu toate ca numele doamnei nu se regaseste pe lista cu cei mai buni traducatori de limba engleza,… Conform recenziilor si datelor gasite pe internet, precum si a istoriei dansei in domeniul traducerilor… Noi consideram ca d-na Cornelia se va putea incadra in topul celor mai buni 7 traducatori de limba franceza. Profesionalismul dansei este cunoscut in randul traducatorilor din Romania.

Este absolventa a Facultatii de Filologie din Iasi, in anul 1980. De asemeni, este autorizat din anul 2006. Are punctul de lucru in orasul Galati si efectueaza lucrari de diploma si lucrari de atestat. Colaboreaza cu foarte multe birouri de traduceri din Bucuresti, dar si cu clienti directi pe servicii de traduceri. Realizeaza servicii de interpretariat pentru clientii din toata tara.

8. Branzan Alina – traducator pentru limbile italiana si franceza

Branzan Alina este un traducator axat pentru limba franceza, dar care poate realiza si traduceri pentru limba italiana. Urmeaza ca in viitorul apropiat sa prezentam un top, ce va face referire la traducatorii de limba italina. Veti vedea mai departe, daca d-na Branzan va face parte din topul traducatorilor de italiana. Are un portofoliu destul de bogat pentru traducerile de limba franceza.

A colaborat si colaboreaza cu foarte multe companii pentru traduceri de limba franceza si italiana. De asemeni, este unul dintre cei mai buni traducatori de limba franceza din Bucuresti si… Este unul dintre putinii traducatori de limba franceza si italiana din capitala Romaniei. Si… daca nu stiati, d-na Branzan realizeaza servicii de interpretariat. A realizat si s-a specializat pentru documente ce fac parte din urmatoarele domenii:

 • traduceri de legislatie europeana
 • traduceri in domeniul tehnic
 • traduceri comerciale si juridice
 • traduceri in domeniul medical

9. Cazimir Danaila – traducator autorizat pentru limbile engleza, franceza si spaniola

Urmatorul nostru traducator autorizat va fi pentru limbile engleza, franceza si spaniola. Este un traducator din zona sectorului 1, orasul Bucuresti, iar numele dansei este Cazimir Danaila. In topul cu cei mai buni traducatori de limba engleza, d-na Cazimir ocupa pozitia 10. Conform surselor de pe internet ( chiar daca nu colaboram cu dumneaei ), este unul dintre cei mai buni traducatori de limba franceza din orasul Bucuresti.

De asemeni, ea este proprietara site-ului albion.ro si a site-ului traduceri-franceza.ro, si… Realizeaza si servicii de intepretariat si ofera legalizarea documentelor la cerere.

Este un traducator recomandat de foarte multe birouri de traduceri din Romania… Este specializata pe partea de traduceri medicale, pentru website, pentru afaceri, dar si… Pentru traducerile tehnice si cele juridice.

10. Nanu Lavinia – traducatori pentru limbile franceza si engleza

Nanu Lavinia este un traducator de limba franceza, incepand din anul 2000, fiind autorizat de Ministerul de Justitie. Are o experienta vasta dobandita prin traducerea a mii de pagini. De asemeni, are foarte multe certificate de participare la cursuri de perfectionare si de pregatire. Are experienta in realizarea cursurilor de limba franceza, precum si de predare la colegiu cu predare intensiva.

Este administrator al biroului de traduceri AMIRIS, care se afla in centrul orasului Oradea. Biroul dansei realizeaza traduceri in limba rusa, limba chineza, limba italiana, etc. Are un portofoliu impresionant de clienti printre care putem enumera: firme renumite si institutii locale. Cele mai mai mari atribute ale dansei este: atentia la detalii, inclinare spre documentare, acuratete, etc.

*** Toate informatiile noastre sunt in conformitate cu reglementarile GDPR. Topul nostru este unul strict subiectiv. Dorim ca prin acest top sa nu defaimam activitatea niciunui traducator. De aceea, toate informatiile au fost culese din site-ul traducatori-autorizati.ro, precum si din bloguri sau pagini personale ale traducatorilor din lista.

Deocamdata, cam atat despre acest subiect. Va multumim ca ati ajuns pana la finalul topului nostru si va sugeram un alt articol interesant: topul celor mai bune birouri de traduceri.

Top

Acestea sunt paginile noastre de social media!