You are here
Home > Blog > Top 10 cei mai buni traducatori de limba franceza

Top 10 cei mai buni traducatori de limba franceza

topul cu cei mai buni traducatori de limba franceza

Deoarece articolul nostru trecut contine topul cu cei mai buni traducatori… Vom continua subiectul si ii vom enumera de aceasta data, pe cei mai buni traducatori de limba franceza.

Deci, sa nu mai pierdem timpul cu alte introduceri inutile si sa incepem sa prezentam lista cu… Cei mai buni ( si… putin suspans ) traducatori de limba franceza.

Cei mai buni traducatori de limba franceza din Romania

topul cu cei mai buni traducatori de limba franceza

1. Alb Izabela Melinda – traducator autorizat de limba franceza

Prima din lista noastra de traducatori este Alb Izabela Melinda. Este primul traducator din lista noastra, iar acest fapt este primit doar datorita muncii ei. Atat biroul nostru de traduceri, precum si alte birouri de traduceri o considera pe d-na Melinda… Cea mai buna traducatoare de limba franceza din Romania. Si credeti-ne, ca si-a castigat titlul de cel mai bun traducator de limba franceza, numai prin merit.

Volumul de munca pe care poate sa il sustina d-na Melinda este unul senzational de mare. De asemeni, acuratetea si precizia mesajului transmis este la un nivel destul de ridicat.

Pretul pentru traducerea unei singure pagini de limba franceza este 28 Ron. De asemeni, singerele impedimente ar fi ca nu realizeaza servicii de interpretariat, si… Ca punctul in care dansa lucreaza este cel din Hunedoara. Dar, este unul dintre putinii traducatori de limba franceza pe care noi ii recomandam cu drag.

2. Turcanu Madalina – traducator de limba franceza si slovaca

Urmatorul nostru traducator autorizat de limba franceza este d-na Turcanu Madalina. Doamna Turcanu este singurul traducator din Romania, care traduce atat in limba franceza, cat si in limba slovaca. Este proprietara site-ului dotspot.ro, iar pretul pe pagina pentru limba franceza prestat de dumneaei este de 31 de Ron.

Este unul dintre putinii traducatori din tara care realizeaza si servicii de interpretariat. Si de asemeni, marele avantaj al d-nei Turcanu este ca are punctul de lucru in orasul Bucuresti.

3. Onu Lucian – traducator autorizat de limba engleza si franceza

Urmatorul nostru traducator din aceasta lista este traducatorul Onu Lucian. Numele dansului este regasit si in lista cu cei mai buni traducatori de limba engleza. Prestatia si numele dansului sunt foarte cunoscute in randul traducatorilor din Romania.

Pretul cerut de Onu Lucian pentru o pagina de limba franceza este 29 Ron, si din pacate… Nu realizeaza servicii de interpretariat. Este un traducator autorizat de Ministerul de Justitie din Romania pentru ambele limbi straine. De asemeni, punctul de lucru unde acesta poate fi gasit este orasul Iasi. Este considerat a fi unul dintre cei mai buni traducatori de limba franceza, iar… Biroul nostru de traduceri din Bucuresti, ii ofera pentru aceasta lista… pozitia a treia.

4. Imbrea Cristian – traducator de limba franceza si engleza

Imbrea Cristian este un traducator axat pentru limba franceza, dar care poate realiza si traduceri pentru limba engleza. Chiar daca numele lui nu apare pe lista cu cei mai buni traducatori de limba engleza… Este un traducator autorizat, desavarsit pentru limba franceza. Pretul pe pagina cerut de d-nul Cristian este de 28 Ron pe pagina.

De asemeni, punctul sau de lucru se afla in orasul Bacau. Este un traducator ce realizeaza servicii de interpretariere, iar portofoliul sau de traduceri este unul vast. Unul dintre cele mai mari proiecte la care acesta a facut parte a fost Algerian East-West Highway. Proiectul a fost pentru compania Kajima, din consortiul COJAAL.

Cristian Imbrea este unul dintre putinii traducatori de limba franceza din zona Moldovei, care poate sustine un volum foarte mare de pagini pe zi. De altfel, si pretul este unul destul de bun, tinand cont de acuratetea cu care se traduce.

5. Maxim Ionela Raluca – traducator autorizat pentru limbile franceza si engleza

Urmatorul nostru traducator autorizat pentru limbile engleza si franceza din lista este d-na Maxim Ionela Raluca. Este un traducator din zona Constantei, ce realizeaza traduceri in limba franceza pentru pretul de 29 Ron pe pagina. In topul cu cei mai buni traducatori de limba engleza, d-na Maxim ocupa pozitia 6.

Este un traducator recomandat de foarte multe birouri de traduceri din Romania… Si de asemeni, este proprietara biroului si site-ului de traduceri traducericonstanta.ro. Este specializata pe partea de traduceri medicale, pentru website, pentru afaceri, dar si… Pentru traducerile tehnice si cele juridice.

Realizeaza si interpretariat si se poate deplasa in toata tara.

6. Surlin Loredana Roxana – traducator pentru limbile franceza si engleza

Un alt traducator din lista noastra este Loredana Roxana. Dansa ocupa pozitia numarul 6 si se afla pe aceasta pozitie pentru ca este o persoana cu aptitudini foarte bune de comunicare. Limba franceza este limba de baza ei de baza in traduceri si are o experienta de peste 10 ani in domeniul traducerilor. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova si realizeaza traduceri pentru mai multe domenii de activitate:

  • traduceri de audio-video
  • traduceri tipizate
  • traduceri pentru CMS-uri
  • traduceri literare
  • traduceri financiare

Pretul traducerilor pentru d-na Loredana este 29 Ron pe pagina tradusa.

7. Badea Andreea – traducator autorizat de franceza, italiana si spaniola

D-na Badea Andreea este singurul traducator autorizat de Ministerul Justitiei… Care poate realiza traduceri atat pentru limba franceza, cat si pentru limba spaniola. De asemeni, d-na Badea Andreea realizeaza si servicii de interpretariere pentru toate cele trei limbi straine. Pretul pe pagina pentru limba franceza, prestat de Andreea este de 26 Ron.

Punctul de lucru al acestui traducator este in orasul Targoviste si se poate deplasa pentru interpretarierele din capitala. Are experienta de peste 20 ani in domeniul traducerilor… Si este unul dintre putinii traducatori ce colaboreaza cu marile corporatii din Romania pentru traducerile din limba franceza.

8. Bodolica Alexandru – traducator pentru limba franceza

Bodolica Alexandru este un traducator de limba franceza, care s-a ridicat in acest top la o varsta destul de frageda. Este traducator de doar 6 ani… Dar, datorita perseverentei si evolutiei acestui traducator, putem sa il punem cu mare drag in topul celor mai buni traducatori de limba franceza. Credem in evolutia sa continua si… Este un mare plus pentru birourile de traduceri din orasul Bucuresti.

Pretul oferit de acest traducator este de 27 de Ron pe pagina tradusa. De asemeni d-l Bodolica poate realiza in acest moment si traduceri in limba rusa. Colaboreaza in prezent cu majoritatea birourilor de traduceri din Bucuresti… Ceea ce spune foarte mult despre capacitatea lui de munca.

9. Botez Despina – traducator autorizat pentru limba franceza

D-na Despina Botez este unul dintre cei mai vechi traducatori din orasul Bucuresti. Are o experienta de peste 21 de ani in domeniul traducerilor si este acreditat de Ministerul de Justitie din anul 1998.

Este un interpret certificat si autorizat, avand in portofoliu proiecte extrem de mari. Despina Botez are punctul de lucru in orasul Bucuresti si este licentiata in filologie, sectia Franceza-Romana. Pretul pe pagina cerut de d-na Botez este de 26 de Ron. De asemeni, poate realiza traduceri in diverse domenii:

  • traduceri comerciale
  • traduceri juridice
  • traduceri financiare
  • traduceri din comunicare
  • traduceri pentru securitatea muncii

10. Chira Cornelia – traducator pentru limbile franceza si engleza

Ultimul din lista noastra este d-na Chira Cornelia, si… Nu va imaginati ca este ultima dintre toti traducatorii din Romania ce poate realiza traduceri in limba franceza… In momentul de fata sunt peste 37 de traducatori de limba franceza, iar noi i-am ales in acest moment numai pe cei mai buni.

Dar, revenind totusi la subiectul articolului si la d-na Chira Cornelia… Este un absolvent al Facultatii A. I. Cuza din Iasi, iar in momentul de fata are punctul de lucru in orasul Galati. Realizeaza servicii de interpretariat, dar si de cursuri pentru cei care vor sa invete limba franceza pentru un nivel avansat.

Pretul pe pagina cerut de d-na Chira este 29 Ron.

Deocamdata, cam atat despre acest subiect. Va multumim ca ati ajuns pana la finalul topului nostru si va sugeram un alt articol interesant: topul celor mai bune birouri de traduceri.

Top

Acestea sunt paginile noastre de social media!