You are here
Home > Blog > Top 10 cei mai buni traducatori de limba engleza ( actualizat 2019 )

Top 10 cei mai buni traducatori de limba engleza ( actualizat 2019 )

topul celor mai buni traducatori din Romania

Vom discuta in acest articol despre cei mai buni traducatori de limba engleza din Romania. Vom incepe o serie noua de articole… Iar, in primul articol vom enumera cei mai buni traducatori de limba engleza.

*** Observatie: Acest top este realizat in conformitate cu preferintele biroului de traduceri AQualityTranslation. De asemeni, traducatorii care fac parte din aceasta lista, dar nu colaboreaza cu biroul nostru… Sunt preluati, conform preferintelor altor birouri de traduceri din Bucuresti sau… Recenziilor preluate de pe internet. Marea majoritate a informatiilor sunt preluate din site-ul traducatori-autorizati.ro.

Dar… Sa nu mai pierdem timpul si haideti sa enumeram topul cu cei mai buni traducatori de limba engleza din tara.

Topul traducatorilor autorizati de limba engleza

topul cu cei mai buni traducatori din Romania

1. Adela Jaber – traducator autorizat pentru limbile engleza si araba

Prima din lista noastra este Adela Jaber. Este o traducatoare din orasul Bucuresti, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul traducerilor pe limba engleza. A terminat Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti. In prezent colaboreaza cu multinationale si este detinatoarea biroului de traduceri din Bucuresti AQualityTransltion.

Pretul pe pagina pentru traducerile de limba engleza este de 22 Ron pe pagina. Cu toate ca pretul este mai ridicat pentru traducerile din limba engleza, calitatea este una cu mult mai ridicata.

De asemeni, volumul de munca ce poate fi sustinut de catre domnisoara Adela Jaber este de 40 de pagini pe zi. Sustine cursuri de limba engleza la mai multe birouri din Bucuresti si… realizeaza servicii de interpretariat.

2. Darie Andreea – traducator autorizat pentru limba engleza

Urmatorul nostru traducator de pe lista este Andreea Darie. Doamna Darie este un traducator din orasul Focsani, ce si-a terminat Facultatea de Litere din Bacau. Este preocupata pentru a oferi un mesaj cat mai coerect in traducere. De asemeni, marele ei atuu este coerenta si acuratetea in realizarea traducerilor pentru limba engleza.

Este traducator profesionist incepand cu anul 2006 si garanteaza discretie in ceea ce priveste materialele traduse. A terminat facultatea de Litere din Bacau in anul 2006 si… Realizeaza servicii de interpretariat, iar… Pentru un volum mai mare de 20 de pagini, acest traducator ofera reduceri de 5%, pentru fiecare proiect.

Tipurile de traduceri realizate de acest traducator sunt urmatoarele: traduceri de marketing, traduceri tehnice, traduceri juridice, traduceri literare, etc.

3. Pop Vera Simina – traducator autorizat pentru limba engleza si spaniola

Doamna Vera Simina este un traducator autorizat de limba spaniola si engleza. Lucreaza ca freelancer din anul 2008, si are o experienta de peste 11 ani in domeniu. Realizeaza servicii de interpretariat si este acreditat de Ministerul Justitiei. Este specializata in realizarea traducerilor medicale, de nutritie, comerciale, financiar contabile, etc.

Are diploma de licenta in Relatii Publice Internationale si este acreditat de catre Ministerul de Turism ca agent turistic. Conform spuselor doamnei Vera este specializat pe partea de traduceri si proofreading.

Acest traducator realizeaza si voice over, avand si instrumente profesionale pentru inregistrat. Este specializata pe traducerile in afaceri si interpretarierea conferintelor. In anul 2008 a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice.

Are in portofoliu: traduceri corporate, traduceri de business, traduceri in psihologie si traduceri in publicitate, precum si traduceri medicale.

4. Delia Elena Neda – traducator autorizat de limba chineza si engleza

Este unul dintre putinii traducatori din Romania ce poate realiza atat traduceri in limba engleza, cat si in limba chineza. Ea isi desfasoara activitatea in zona orasului Bucuresti. Pentru interpretariat d-na Delia poate realiza si deplasari. De asemeni, are o experienta de peste 23 de ani in domeniul traducerilor.

Este una dintre putinii traducatori din tara care functioneaza laolalta cu un birou notarial. Si, credeti-ne ca stim cat de importanta este existenta unui birou de traduceri in apropierea punctului de lucru… – mai ales in domeniul traducerilor.

Dumneaei poate raspunde si cetatenilor romani aflati in China si realizeaza servicii de supralegalizari si apostilari. Pentru limba chineza ofera un pret senzational de bun… Acesta fiind de 75 de Ron pe pagina.

Elena Delia Neda realizeaza si servicii de interpretariat, cat si cursuri pentru cei care vor sa invete limba chineza.

5. Maxim Ionela-Raluca – traducator autorizat de limba engleza si franceza

Este un traducator autorizat din zona Constantei. Maxim Ionela Raluca este un traducator autorizat pentru limbile engleza si franceza. Este proprietara unui birou de traduceri din orasul Constanta si ofera variante de traduceri pentru mai multe limbi straine. Este specializata pentru mai multe tipuri de traduceri, si… Poate realiza traduceri web, tehnice, traduceri medicale, pentru afaceri, precum si servicii de apostilare si supralegalizare.

De asemeni, conform spuselor dumneaei, biroul ce ii apartine ofera cele mai bune preturi pentru traduceri din orasul Constanta. Biroul ei se situeaza in Constanta, in apropierea Tomis Mall.

Pentru limba engleza pretul pe pagina este 25 Ron pe pagina tradusa si realizeaza servicii de interpretariat.

6. Teodora Lucian – traducator autorizat de limba engleza si italiana

Teodora Lucian este un traducator de limba engleza si italiana din orasul Oradea. Nu realizeaza servicii de interpretariat, dar… Are o gama larga pentru pachetele de traduceri: medical, politic, tehnic, afaceri, economic, juridic, etc. Este specializata pe servicii de traduceri si retroversiune profesionista.

Realizeaza printre altele parte de corectura si revizuire terminologica, precum si editare de text.

Este licentiant ca si traducator incepand cu anul 2009 de catre Ministerul de Justitie. Printre tipurile de documente acceptate de Teodora Lucian sunt realizate putem enumera:

  • materiale promotionale
  • constructii si pagini web
  • corespondenta, rapoarte si planuri de afaceri

Nu stim inca daca dumneaei realizeaza si servicii de interpretariat ( deoarece nu este mentionat pe nici un site ). Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile doamnei Teodora puteti intra pe:
https://teodoralucian.webgarden.ro/menu/servicii-2

7. Pascu Alina – traducator autorizat pentru limbile engleza si italiana

Pascu Alina este un traducator autorizat din orasul Bucuresti… Ce realizeaza servicii de traduceri pentru limbile de engleza si italiana. Are o experienta in domeniul traducerilor de mai bine de 15 ani.

Alina Pascu colaboreaza cu majoritatea birourilor de traduceri din orasul Bucuresti. Acuratetea traducerilor ei este foarte bine pusa la punct, iar… Conform spuselor dumneaei, a colaborat pana in prezent cu firme pentru documente tehnice si juridice… Care au fost foarte multumite de calitatea serviciilor oferite. De asemeni, este unul dintre putinii traducatori autorizati din Bucuresti ce poate realiza traduceri atat in limba engleza si italiana.

Realizeaza si parte de interpretariat si se poate realiza si deplasari.

8. Dobre Ruxandra – traducator autorizat de limba engleza si franceza

Iar daca tot am prezentat pana acum cate un traducator din fiecare regiune in parte… Vom aduce de aceasta data in discutie si un traducator din zona Olteniei. Dobre Ruxandra este unul dintre putinii traducatori din zona Craiovei… Ce realizeaza atat traduceri pentru limba engleza, cat si pentru limba franceza. Este un traducator autorizat de catre Ministerul de Justitie pentru limba engleza.

Ceea ce este de apreciat la doamna Dobre, este volumul foarte mare de traduceri pe care dansa poate sa-l sustina. Este proprietara site-ului traducator-craiova.com si realizeaza servicii de interpretariat.

Este unul dintre putinii traducatori din tara, care poate realiza traduceri sub mai multe forme. Spre exemplu: poate folosi atat limbajul literar englez, precum si slang-ul american.

9. Onu Lucian – traducator autorizat de engleza si franceza

Urmatorul nostru traducator de limba engleza din aceasta lista este domnul Onu Lucian. Acesta este un traducator de limba franceza si engleza. Este un traducator cu o experienta foarte mare in domeniul traducerilor. Domiciliul domnului Lucian este orasul Iasi, si poate realiza traduceri pentru toata tara.

Pretul pe pagina pentru traducerile din limba engleza este de 24 Ron. Din pacate, nu realizeaza servicii de interpretariat, dar… Este unul dintre putinii traducatori de limba engleza, inregistrati la… Tribunalul din Iasi si Administratia Financiara din Iasi.

10. Cazimir Danaila – traducator autorizat pentru limbile engleza, franceza si spaniola

Acesta este ultimul nostru traducator din lista…

Cazimir Danaila este unul dintre cei mai cunoscuti traducatori din orasul Bucuresti. Este detinatorul biroului de traduceri Albion, si este specializat pe limbile engleza, franceza si spaniola. Pentru mai multe detalii puteti intra pe site-ul albion.ro.

*** Toate informatiile noastre sunt in conformitate cu reglementarile GDPR. Topul nostru este unul strict subiectiv. Dorim ca prin acest top sa nu defaimam activitatea niciunui traducator. De aceea, toate informatiile au fost culese din site-ul traducatori-autorizati.ro, precum si din bloguri sau pagini personale ale traducatorilor din lista.

Cam atat cu acest articol. Va multumim, ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului si va mai asteptam pe viitor cu alte informatii utile!

Top

Acestea sunt paginile noastre de social media!