You are here
Home > Blog > Top 10 cei mai buni traducatori de limba engleza

Top 10 cei mai buni traducatori de limba engleza

topul celor mai buni traducatori din Romania

Vom discuta in acest articol despre cei mai buni traducatori din Romania. Incepem seria de articole prin a enumera in primul rand cei mai buni traducatori de limba engleza. Vrem sa deschidem aceasta serie de articole deoarece, ne dorim sa scoatem in evidenta doar cei mai buni traducatori.

Dar… Sa nu mai pierdem timpul si haideti sa enumeram topul cu cei mai buni traducatori de limba engleza din tara.

Topul traducatorilor autorizati de limba engleza

topul cu cei mai buni traducatori din Romania

1. Adela Jaber – traducator autorizat de engleza araba

Prima din lista noastra este Adela Jaber. Este o traducatoare din orasul Bucuresti, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul traducerilor din limba engleza. A terminat Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti. In prezent colaboreaza cu multinationale si este detinatoarea biroului de traduceri din Bucuresti AQualityTransltion.

Pretul pe pagina pentru traducerile de limba engleza este de 22 Ron pe pagina. Cu toate ca pretul este mai ridicat pentru traducerile din limba engleza, calitatea este una cu mult mai ridicata.

De asemeni, volumul de munca ce poate fi sustinut de catre domnisoara Adela Jaber este de 40 de pagini pe zi. Sustine cursuri de limba engleza la mai multe birouri din Bucuresti si… realizeaza servicii de interpretariat.

2. Darie Andreea – traducator autorizat pentru limba engleza

Urmatorul nostru traducator de pe lista este Andreea Darie. Doamna Darie este un traducator din orasul Focsani, ce si-a terminat Facultatea de Litere din Bacau. Este preocupata pentru a oferi un mesaj cat mai coerect in traducere. De asemeni, este una dintre putinii traducatori cu o mare coerenta si acuratete in realizarea traducerilor in limba engleza.

Este traducator profesionist incepand din anul 2006 si garanteaza discretie in ceea ce priveste materialele traduse. Pretul pe pagina pentru D-na Andreea Darie este de 23 Ron pe pagina. Ea realizeaza servicii de interpretariat, iar… Pentru un volum mai mare de 20 de pagini, acest traducator ofera reduceri de 5%, pentru fiecare proiect.

Tipurile de traduceri realizate de acest traducator sunt urmatoarele: traduceri de marketing, traduceri tehnice, traduceri juridice, traduceri literare, etc.

3. Pop Vera Simina – traducator autorizat pentru limba engleza si spaniola

Doamna Vera Simina este un traducator autorizat de limba spaniola si engleza. Lucreaza ca freelancer din anul 2008, si are o experienta de peste 11 ani in domeniu. Realizeaza servicii de interpretariat si este acreditat de Ministerul Justitiei. Pretul pentru o pagina de traducere este de 25 Ron pe pagina.

Acest traducator realizeaza si voice over, avand si instrumente profesionale pentru inregistrat. Este specializata pe traducerile in afaceri si interpretarierea conferintelor. In anul 2008 a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice.

Are in portofoliu: traduceri corporatiste, traduceri de business, traduceri in psihologie si traduceri in publicitate.

4. Onu Lucian – traducator autorizat de engleza si franceza

Urmatorul nostru traducator de limba engleza din aceasta lista este domnul Onu Lucian. Acesta este un traducator de limba franceza si engleza. Este un traducator cu o experienta foarte mare in domeniul traducerilor. Domiciliul domnului Lucian este orasul Iasi, si realizeaza traduceri pentru partea de nord a Moldovei.

Pretul pe pagina pentru traducerile din limba engleza este de 24 Ron. Din pacate, nu realizeaza servicii de interpretariat, dar… Este unul dintre putinii traducatori inregistrati la Tribunalul Iasi.

5. Delia Elena Neda – traducator autorizat de limba chineza si engleza

Este singurul traducator din Romania ce poate realiza atat traduceri in limba engleza, cat si in limba chineza. Traducatorul Delia Elena Neda are pretul de 22 Ron pe pagina. Ea isi desfasoara activitatea in zona orasului Bucuresti si a judetului Ilfov.

Este una dintre putinii traducatori din tara care functioneaza laolalta cu un birou notarial. Iar, noi care lucram in industria traducerilor, stim cat de folositor este existenta unui birou notarial in apropierea spatiului d-tra de lucru. Pentru limba chineza ofera un pret senzational de bun… Acesta fiind de 75 de Ron pe pagina.

Elena Delia Neda realizeaza si servicii de interpretariat, cat si cursuri pentru cei care vor sa invete limba chineza.

6. Maxim Ionela-Raluca – traducator autorizat de limba engleza si franceza

Este un traducator autorizat din zona Constantei. Maxim Ionela Raluca este un traducator autorizat pentru limbile engleza si franceza. Este administratora site-ului traducericonstanta.ro si ofera variante de traduceri pentru mai multe limbi straine. Este specializata pentru mai multe tipuri de traduceri, si… Poate realiza traduceri pentru website, tehnice, traduceri medicale, pentru afaceri, cat si traduceri tehnice.

Pentru limba engleza pretul pe pagina este 25 Ron pe pagina tradusa si realizeaza servicii de interpretariat.

7. Teodora Lucian – traducator autorizat de limba engleza si italiana

Teodora Lucian este un traducator de limba engleza si italiana din orasul Oradea. Pretul pagina cerut de Teodora Lucian pentru limba engleza este de 26 de Ron pe pagina tradusa. Nu realizeaza servicii de interpretariat, dar… Are o gama larga pentru pachetele de traduceri: medical, politic, tehnic, afaceri, economic, juridic, etc.

Este unul dintre putinii traducatori de limba engleza cu preturi accesibile din zona Transilvaniei. Serviciile de traduceri realizate de Teodora Lucian sunt realizate pentru domenii ca:

  • materiale promotionale
  • constructii si pagini web
  • corespondenta, rapoarte si planuri de afaceri

8. Pascu Alina – traducator autorizat pentru limbile engleza si italiana

Pascu Alina este un traducator autorizat din orasul Bucuresti… Ce realizeaza servicii de traduceri pentru limbile de engleza si italiana. Are o experienta in domeniul traducerilor de mai bine de 16 ani. De asemeni, pretul pentru traducerea pentru unei pagini de limba engleza este de 24 Ron.

Alina Pascu colaboreaza cu majoritatea birourilor de traduceri din orasul Bucuresti. Acuratetea traducerilor este foarte bine pusa la punct, iar majoritatea clientilor ei sunt numai din recomandari. De asemeni, este singurul traducator autorizat din Bucuresti ce poate realiza traduceri atat in limba engleza si italiana.

Ea realizeaza si parte de interpretariat si cursuri lingvistice.

9. Dobre Ruxandra – traducator autorizat de limba engleza si franceza

Dobre Ruxandra este unul dintre putinii traducatori de limba franceza din zona Craiovei, dar… Este un traducator autorizat de catre Ministerul de Justitie pentru limba engleza. Pretul pentru traducerile din limba engleza sunt de 23 Ron pe pagina.

Ceea ce este de apreciat la doamna Dobre, este volumul foarte mare de traduceri pe care dansa poate sa-l sustina. Este proprietara site-ului traducator-craiova.com si realizeaza servicii de interpretariat.

Este unul dintre putinii traducatori din tara, care poate realiza traduceri sub mai multe forme. Spre exemplu: poate folosi atat limbajul literar englez, dar si slang-ul american, cat si cel british.

10. Cazimir Danaila – traducator autorizat pentru limbile engleza, franceza si spaniola

Acesta este ultimul nostru traducator din lista…

Cazimir Danaila este unul dintre cei mai cunoscuti traducatori din orasul Bucuresti. Este detinatorul biroului de traduceri Albion, si este specializat pe limbile engleza, franceza si spaniola. Pretul pentru traducerea unei pagini pe limba engleza este de 33 de Ron.

Cam atat cu acest articol. Va multumim, ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului si va mai asteptam pe viitor cu alte informatii utile!

Top

Acestea sunt paginile noastre de social media!